Updates uit de groepen

Pompoenenjacht

Afgelopen donderdag zijn we op "pompoenenjacht" geweest met meneer Henk. In onze schooltuin vonden we een pompoen die had willen "weglopen". Gelukkig hielp de achterbuurman deze pompoen te oogsten. Ook vonden we een hele, grote, zware pompoen en een pompoen die zich had verstopt. Voor onze herfsttafel hebben we nog zonnebloemen en maiskolven geoogst.

Circustent

Vanavond is de circustent geplaatst!

Eva: De nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Overbetuwe

Eva is vandaag benoemd tot de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Overbetuwe! 🎉

In de klas zijn vandaag de burgemeester en de uittredend kinderburgemeester geweest. Alle kinderen hebben een stuk taart 🍰 gegeten.

Wij wensen Eva heel veel succes!

The Masked Singer

Tijdens de meesters- en juffendag keken de kinderen naar 'The Masked Singer'.

Het was een fantastische ochtend!

Hierbij willen we alle ouder(s) / verzorger(s) en kinderen bedanken voor alle felicitaties en mooie cadeaus!

De zandbak is weer open!

Voor de eerste keer sinds lange tijd konden de kinderen weer genieten van de zandbak. Vol overgave werd er gegraven, geharkt en gebouwd. We hopen dat ze aankomende week, als het weer het toelaat, nog veel tijd in de zandbak kunnen doorbrengen.

Deze week geen nieuwe letter want we verlengen de letter ui met een weekje.

Kriebelbeestjes

Wat zijn de kinderen vandaag druk geweest om het gezellig te maken in de klas!

Thema dierentuin

Volgende week gaan we starten met het thema dierentuin. We zijn heel blij dat al zoveel kinderen een knuffel met doos hebben meegebracht. De doos wordt aankomende week omgeknutseld tot een mooi hok voor hun eigen dier. Alle hokken zetten we in de kleuterhal, zodat we ze tussendoor kunnen voeren en aaien. We gaan de komende weken heel goed voor ze zorgen en veel over ze leren.

Na de meivakantie weer schoolfruit

Beste ouder(s) / verzorger(s),

We hopen dat de kinderen afgelopen weken van de meivakantie hebben genoten . Volgende week mogen we weer naar school. Vanaf woensdag is het schoolfruit (watermeloen, snoeptomaatjes en een appel) weer beschikbaar.

Wij wensen u alvast een fijn weekend toe en tot maandag!

Team Clara Fabriciusschool